dnes je 19.6.2025

Víte, že větráním na pracovištích dochází ke snížení relativní vlhkosti vzduchu, což zvyšuje šanci přenosu infekcí? Proč není antibakteriální dezinfekce účinná?

23.3.2020, Zdroj: SSI Group

Víte, že větráním na pracovištích dochází ke snížení relativní vlhkosti vzduchu, což zvyšuje šanci přenosu infekcí? Proč není antibakteriální dezinfekce účinná?I když část firem a institucí nařídila svým zaměstnancům práci zdomu, je tu stále velká část profesí, kde je nutné na pracoviště docházet každý den. Společnost SSI Group, která se specializuje na facility management ve stovkách budov po celé ČR, připravila…

Osoba provádějící dezinfekciQ&A

21.3.2020, Ing. Jiří Tilhon, Zdroj: Verlag Dashöfer

Užití kyslíku v rámci první pomociQ&A

20.1.2020, MUDr. Vít Mareček, Zdroj: BOZPprofi

Odborné lékařské vyšetření na alkoholQ&A

10.11.2019, JUDr. Eva Dandová, Zdroj: BOZPprofi

Úraz při volbáchQ&A

31.1.2018, JUDr. Eva Dandová, Zdroj: BOZPprofi

Podezření na alkohol při pracovním úrazuQ&A

13.12.2015, JUDr. Eva Dandová, Zdroj: BOZPprofi

Novela zákoníku práce v souvislosti s odškodňováním úrazů

23.8.2015, JUDr. Eva Dandová, Zdroj: BOZPprofi

Novela zákoníku práce v souvislosti s odškodňováním úrazůDne 17. srpna 2015 byl ve Sbírce zákonů vyhlášen zákon č. 205/2015 Sb., kterým se mění zákon č. 262/2006 Sb., zákoník práce, ve znění pozdějších předpisů, zrušuje zákon č. 266/2006 Sb., o úrazovém pojištění zaměstnanců, a zrušují nebo mění některé další zákony.…

Jak skladovat žíraviny

1.3.2015, Zdroj: Environment, Health & Safety Department - University of Wisconsin

Jak skladovat žíravinyJe dobře známo, že kyseliny a zásady nejsou navzájem kompatibilní, a že budou reagovat, pokud se dostanou do vzájemného styku. To se může stát například tehdy, když nádoba s kyselinou a nádoba se zásadou najednou spadnou z police a rozlijí se na stejném místě.…

Kde skladovat žíraviny

1.3.2015, Zdroj: Environment, Health & Safety Department - University of Wisconsin

Kde skladovat žíravinyS žíravinami se pojí několik nebezpečí. Obecně jsou žíraviny toxické a mohou to být také výbušniny. Koncentrovanější směsi kyselin a vody a některé samostatné kyseliny jsou silnými oxidanty: například kyselina dusičná, chloristá či chromová. Kyseliny mohou…

Facebook
LinkedIn

Sledujte nás také na

Informace od partnerů
BOZP ve firmách do 25 zaměstnanců LIVE

Nahrávám...
Nahrávám...